>>De Franchise formule

De Franchise formule

De Leadergroep is sinds haar oprichting in 2003 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de financiële markt. Door onze transparante werkwijze worden wij alom gewaardeerd door consumenten en onze leveranciers.
Wij praten bij alle grote leveranciers op directie niveau. Door onze houding, vanuit het oogpunt dat de consument centraal dient te staan, worden we alom gerespecteerd en luisteren onze leveranciers graag naar ons. Hierdoor worden wij regelmatig gevraagd om proactief deel te nemen in projectgroepen en verbetertrajecten bij onze leveranciers. Dit stelt ons in staat om de basis, de wensen van de consument, te vertalen naar producten en oplossingen voor nu en in de toekomst.

Wij hebben gemerkt dat in heel Nederland behoefte is aan een transparante en kwalitatieve dienstverlener op het gebied van financiële producten. Een vertrouwd adres waar de consument centraal staat. Een dienstverlener die klaar is voor het nieuwe adviseren. Voor ons vanzelfsprekend, voor vele collega´s nog een utopie!
Vanuit deze gedachte hebben we het bedieningsmodel nog verder geprofessionaliseerd en hebben wij dit
unieke business model ontwikkeld.

Klik hier voor
meer informatie