>>'t Gooi en omstreken

't Gooi en omstreken

De Hypotheekleader

Mijn naam is Hans van der Vlist, De Hypotheekleader 't Gooi en omstreken.

Ik ben hypotheekadviseur en tevens eigenaar van De Leadergroep 't Gooi en omstreken. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn klanten naar een passende hypotheek te zoeken. Problemen zijn voor mij dan ook uitdagingen en in 99% van de gevallen komt er een passende oplossing!

Mijn naam is Peter Helmus, vanaf 2015 werkzaam als hypotheekadviseur voor de Leadergroep in Huizen.
Hiervoor heb ik vele jaren als franchisenemer van hypotheekorganisaties en voor de SNS Bank in Huizen gewerkt.

Eerlijke en duidelijke adviezen is waar ik voor sta met het beste resultaat. Daarbij maak ik gebruik van veel kennis en ervaring. De Hypotheekleader doet zaken en heeft goede contacten met vrijwel alle geldverstrekkers. Ook in moeilijke situaties zoeken wij een oplossing voor u. Ik informeer u graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij ontvangen u graag op ons kantoor aan de Oostkade 56 te Huizen voor een oriënterend adviesgesprek.

Neem contact op

Met vriendelijke groeten,

Hans van der Vlist
De Hypotheekleader 't Gooi en omstreken
Onderdeel van De Leadergroep

T: 06 - 536 877 38
E: hans@deleader.nl

www.deleadergroep.nl
Hypotheken || Verzekeringen || Pensioenen || MKB Advies || Makelaardij
"Samen financieel bouwen" 

De Verzekeringsleader

De Verzekeringsleader is een gezamenlijk initiatief van gespecialiseerde financiële instellingen gericht op particuliere en (beperkt) zakelijke schadeverzekeringen. Wij hebben onze krachten gebundeld met een aantal zeer bekwame instellingen in de branche. Voor u betekent dit een maximale ondersteuning bij uw financiële huishouding! Door deze gezamenlijke inspanning kunnen wij u aanbiedingen doen die de test van de hoogste kwaliteit doorstaan en u direct veel voordeel bieden.


Via onze internetomgeving kunt u snel en voordelig uw eigen verzekeringen sluiten. Wanneer u (een) verzekering(en) heeft lopen kunt u deze via uw digitale dossier 24 uur per dag en 7 dagen per week bekijken, muteren en direct beëindigen. U kunt ook zelf schades melden. Bovendien heeft u altijd digitaal uw polissen overzichtelijk op een rij staan. Heeft u toch vragen, dan mag u ons gerust bellen.

www.deverzekeringsleader.nl

De Leadermakelaardij

Mijn naam is Jaco den Hollander – De Leadermakelaardij

U woont in de omgeving van het Gooi en u wilt verhuizen. Of u woont niet in het Gooi en wilt in deze groene parel gaan wonen.

Wij helpen u:
- bij de aan- en verkoop van uw woning,
- bij de verhuur van uw woning,
- met een taxatie, 
- met vastgoedavies,
- graag!  

Een huis laat zich niet per se verkopen tijdens kantooruren ... Daarom staan wij ook 's avonds en in het weekend voor u klaar. 

Geen hoge opstartkosten 
"Of u alvast eventjes € 750,- vooruit kunt betalen..." 
Dat vraagt een gewone makelaar. Waarschijnlijk kunt u dat vast regelen. Maar het is toch lekker als je niet meteen aan zo'n onvoorziene uitgave vastzit. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een abonnement. U betaalt een klein bedrag per maand en uw woning staat al op een aantrekkelijke manier te koop. Hieronder leest u daar meer over. 

Neem contact op

Algemene Voorwaarden ( 396,31 Kb )