Wie we zijn

Alzio bestaat sinds 2006 en heeft als doel het bestuur van een VvE (Vereniging van Eigenaren) onder andere op bestuurlijk en administratief vlak te ondersteunen, alsmede de belangen van de VvE-leden te behartigen. In de visie van Alzio hebben VvE's behoefte aan een oog voor zorgeloos wonen en werken.
 
De oprichters van Alzio hebben als bestuurders van VvE's en in het bedrijfsleven jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van bestuurlijke en financiële dienstverlening, facilitair management en vastgoed. Alzio is bovendien lid van de koepelorganisatie VvE Belang.


Voor uw VVE gemak kunt u bij Alzio terecht.

Waarom Alzio?
Onze dienstverlening verschilt behoorlijk ten opzichte van wat gebruikelijk is bij vastgoedbeheerders. Onze uitgangspunten op een rij:

  • Flexibele dienstverlening: afgestemd op uw situatie, wat nodig en gewenst is zodat u 'waar voor uw geld krijgt'. Bovendien heeft de VvE een vrije keuze in leveranciers.
  • Onze medewerkers hebben verstand van zaken, zijn betrokken met het wel en wee van uw VvE, geven persoonlijke aandacht en advies, handelen proactief én komen hun afspraken na.
  • Openheid en transparantie: bankrekeningen staan op naam van de VvE met één of meer bestuursleden als rekeninghouder zodat zij desgewenst mee kunnen kijken. Alzio wordt als beheerder slechts gemachtigd wat het minste risico voor u oplevert. Uiteraard geven wij u ook inzage in contracten, offertes, enzovoort.
  • Alzio vraagt en ontvangt geen provisie van leveranciers en hanteert in plaats van een opslagpercentage bij groot onderhoud een op maat gesneden vaste prijsopgave.
  • Goede communicatie: zowel mondeling als schriftelijk, hierbij onder andere gebruikmakend van Mijn Alzio, onze unieke, 7 x 24 uur beschikbare webapplicatie, onder andere voor het ontvangen, opslaan en bijhouden van meldingen.

Heeft u vragen? Neem dan d.m.v. het onderstaande formulier contact met ons op: